PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Christophe Beck

Christophe Beck
Filmografia
 MUZYKA (47)
2018
Ant-Man i Osa
Muzyka
2017
Barry Seal: Król przemytu
Muzyka
2016
Trolle
Muzyka
2015
Fistaszki - wersja kinowa
Muzyka
2015
Ant-Man
Muzyka
2014
Muppety: Poza prawem
Muzyka
2013
Kraina lodu
Muzyka
2012
Paperman
Muzyka
2012
Straż sąsiedzka
Muzyka
2012
Pitch Perfect
Muzyka
2012
A więc wojna
Muzyka
2012
Mama i ja
Kompozytor
2011
Tower Heist: Zemsta cieciów
Muzyka
2011
Cedar Rapids
Muzyka
2011
Kocha, lubi, szanuje
Muzyka
2011
Muppety
Muzyka
2011
Kac Vegas w Bangkoku
Muzyka
2010
Red
Muzyka
2010
Zanim odejdą wody
Muzyka
2010
Jutro będzie futro
Kompozytor
2010
Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna
Kompozytor
2010
Burleska
Kompozytor
2010
Nocna randka
Kompozytor
2009
Kocham cię, Beth Cooper
Muzyka
2009
Kac Vegas
Muzyka
2009
Wszystko o Stevenie
Kompozytor
2009
Najlepszy
Kompozytor
2009
Absolwentka
Kompozytor
2009
Różowa Pantera 2
Kompozytor
2008
Co się zdarzyło w Las Vegas
Kompozytor
2007
Ciemność rusza do boju
Kompozytor
2006
Garfield 2
Muzyka
2006
Różowa Pantera
Muzyka
2006
Strażnik
Kompozytor
2005
Podwójna gra
Kompozytor
2005
Elektra
Kompozytor
2004
New York Taxi
Muzyka
2004
Garfield
Muzyka
2004
Wszyscy święci
Kompozytor
2003
Fałszywa dwunastka
Muzyka
2003
Przekręt doskonały
Muzyka
2003
Nowożeńcy
Muzyka
2003
American Pie: Wesele
Kompozytor
2003
Pod słońcem Toskanii
Kompozytor
2002
Smoking
Muzyka
2001
Lightmaker
Muzyka
2000
Dziewczyny z drużyny
Kompozytor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll