PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Grzegorz Małecki
URODZONY: 20 czerwiec 1975, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (19)
2019
Kurier
Gen. Bor-Komorowski
2017
Na układy nie ma rady
Marek Niewiadomski
2017
PolandJa
Sobkowiak
2016
Po prostu przyjaźń
Adwokat
2015
Panie Dulskie
Ubek
2015
Wkręceni 2
Kierownik produkcji
2014
Samoloty 2
Strażak Kopeć (polski dubbing)
2013
Turbo
Tito (polski dubbing)
2013
Heavy Mental
2011
Och, Karol 2
Roman Dolny
2011
Jak się pozbyć cellulitu
Komisarz Sylwester Filc
2008
Po latach niewoli wstaje Polska... 1914-1918
narrator
2006
Gdzie jest Nowy Rok?
inspektor Kowalski
2006
Cud mniemany czyli Krakowiacy i Górale
Stach
2003
Cyrano
2003
Cud purymowy
Heniek, syn Kochanowskich
2002
Miss mokrego podkoszulka
policjant
2001
Wtorek
Romek
2000
Wyrok na Franciszka Kłosa (TV)
Edward Kapuściak
 SCENARIUSZ (11)
1992
Czarne niebo
Opieka pedagogiczna
1990
Opłatek
Opieka pedagogiczna
1990
Goniec
Opieka pedagogiczna
1990
Discontinuity
Opieka pedagogiczna
1990
Znaki
Opieka pedagogiczna
1990
Cykl
Opieka pedagogiczna
1988
Pokorna
Opieka pedagogiczna
1988
Szpital wojskowy
Opieka pedagogiczna
1988
Top-art
Opieka pedagogiczna
1987
Po nocy
Opieka pedagogiczna
1981
Droga
Scenariusz
 SCENOGRAFIA (2)
2007
T. Rickster
Scenografia
1981
Hamadria
Scenografia
 PION REŻYSERSKI (1)
1981
Droga
Reżyser
Opis
Urodzony w 1975 roku w Warszawie aktor teatralny, filmowy i telewizyjny. Absolwent Akademii Teatralnej w Warszawie.
kr
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll