PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Channing Tatum

Channing Tatum
URODZONY: 26 kwiecień 1980
Filmografia
 AKTOR (29)
2018
Mała Stopa
Migo (głos)
2017
Kingsman: Złoty krąg
2017
Logan Lucky
Jimmy Logan
2016
Ave, Cezar!
Burt
2016
X-Men: Apocalypse
Remy LeBeau / Gambit
2015
Nienawistna ósemka
2015
Magic Mike XXL
Magic Mike
2015
Jupiter: Intronizacja
Caine
2014
22 Jump Street
Jenko
2014
Foxcatcher
Mark Schultz
2014
LEGO® PRZYGODA
Superman (głos)
2013
G.I. Joe: Odwet
Kapitan Duke Hauser
2013
Panaceum
Martin Taylor
2013
Świat w płomieniach
John Cale
2013
Don Jon
gwiazda filmowa
2012
Magic Mike
Mike Martingano
2012
21 Jump Street
Jenko
2012
I że Cię nie opuszczę
Leo
2011
10 lat
Jake
2011
Ścigana
Aaron
2011
Dziewiąty Legion
Marcus Aquila
2011
Sprawa zamknięta
Jonathan "Mleko" White
2010
Wciąż ją kocham
John Tyree
2009
G.I. Joe: Czas Kobry
Duke Hausser
2009
Wrogowie publiczni
Pretty Boy Floyd
2009
Fighting
Shawn MacArthur
2006
Ona to on
Duke
2006
Wszyscy twoi święci
Antonio
2006
Step Up - taniec zmysłów
Tyler Gage
 PRODUKCJA (5)
2015
Magic Mike XXL
Producent
2014
22 Jump Street
Producent
2012
21 Jump Street
Producent wykonawczy
2012
Magic Mike
Producent
2011
10 lat
Producent
 SCENARIUSZ (1)
2015
Magic Mike XXL
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll