PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Paweł Domagała

Paweł Domagała
URODZONY: 19 styczeń 1984, Radom
Filmografia
 AKTOR (15)
2018
Serce nie sługa
Filip
2018
Luis i Obcy
Blu (polski dubbing) (głos)
2017
Gotowi na wszystko. Exterminator
Marcyś
2017
PolandJa
Kaczor
2016
Planeta Singli
Piotr
2015
Wkręceni 2
Tomek Zarówny
2015
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
Filip
2014
Dzień dobry, kocham Cię
Lucek
2014
Wkręceni
Szyja
2011
80 milionów
Tomek
2011
Weekend
Policjant z hali fabrycznej
2009
Miasto z morza
Wołodia Jazowiecki
2008
Non-stop kolor
"Młody"
2006
Fabryka
Marek, kolega Adama
2005
Dwóch ludzi z kasą
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll