PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Roma Gąsiorowska

Roma Gąsiorowska
URODZONA: 29 styczeń 1981, Bydgoszcz
Filmografia
 AKTORKA (35)
2019
Ciemno, prawie noc
2019
Całe szczęście
Marta
2018
Serce nie sługa
Daria
2018
Plan B
2017
Podatek od miłości
2017
Tarapaty
Agata
2017
PolandJa
Iwo
2016
Kochaj
Anka
2016
Bodo
Zula Pogorzelska
2015
Córki Dancingu
Rakieta
2015
Listy do M.2
2014
Warsaw by Night
Maja
2014
Między nami dobrze jest
Edyta
2014
Kochanie, chyba cię zabiłem
Lucyna
2013
Zabójcza miłość
2013
Powstanie Warszawskie
(głos)
2011
Kac Wawa
Sandra
2011
W imieniu diabła
Michalina
2011
Listy do M.
Doris
2011
Sala samobójców
Sylwia
2011
Wielki niedźwiedź
Zosia (wersja polska) (głos)
2011
Ki
Kinga "Ki"
2009
Moja nowa droga
Alina
2009
Jestem Twój
Alicja, siostra Marty
2009
Wojna polsko-ruska
Magda
2009
Zero
pornogwiazda
2009
Tatarak
gosposia
2008
Wiem, kto to zrobił
2008
Rozmowy nocą
Karolina, przyjaciółka Bartka
2007
Zwierciadło
2007
Futro
Olenka, gosposia w domu Makowieckich
2005
Oda do radości
Marta
2005
Wieża
Magda, dziewczyna Mateusza
2004
Powiedz coś
córka
2003
Pogoda na jutro
Kinga Kozioł, córka Józefa
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll