PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marieta Żukowska

Marieta Żukowska
URODZONA: 01 lipiec 1982, Żywiec
Filmografia
 AKTORKA (14)
2019
Całe szczęście
2017
Botoks
Patrycja
2015
Taka nasza gra
Joanna
2015
Słaba płeć?
2014
Zbliżenia
matka Marty w młodości
2013
Oz: Wielki i Potężny
Gliwia (polski dubbing)
2011
Vocuus
2011
W imieniu diabła
Marta
2010
Ciacho
Ela
2009
Nigdy nie mów nigdy
Ewa, współpracownica Amy
2009
Generał. Zamach na Gibraltarze
Alicja Iwańska
2008
Nieruchomy poruszyciel
Teresa Szyman
2006
Bezmiar sprawiedliwości
Dominika Łukińska
2005
Sezon łowiecki
dziewczyna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll