PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Joan Cusack

Joan Cusack
URODZONY: 11 październik 1962
Filmografia
 AKTOR (24)
2019
Toy Story 4
Jessie (głos)
2017
Babskie wakacje
2015
The Kitchen Sink
2011
Matki w mackach Marsa 3D
Mama Milo (głos)
2010
Toy Story 3
Jessie (głos)
2009
Bez mojej zgody
Sędzia De Salvo
2009
Wyznania zakupoholiczki
Jane Bloomwood
2005
Kurczak Mały
Brzydkie Kaczątko (głos)
2004
Mama na obcasach
Jenny Portman
2003
Szkoła Rocka
Dyrektorka szkoły
2003
Looney Tunes znowu w akcji
Mama
2000
Gdzie serce twoje
Ruth Meyers
2000
Przeboje i podboje
Liz
1999
Toy Story 2
Jessie (głos)
1999
Cradle Will Rock
Hazel Huffman
1997
Przodem do tyłu
Emily Montgomery
1997
Zabijanie na śniadanie
Marcella
1993
Rodzina Addamsów 2
Debbie Jellinsky
1992
Przypadkowy bohater
Evelyn
1992
Zabaweczki
Alsatia Zevo
1990
Moje błękitne niebo
Hannah Stubbs
1988
Poślubiona mafii
Rose Boyle
1988
Pracująca dziewczyna
Cyn
1987
Telepasja
Blair Litton
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll