PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Derek Jacobi

Derek Jacobi
URODZONY: 22 październik 1938, Londyn
Filmografia
 AKTOR (22)
2017
Morderstwo w Orient Expressie
Edward Masterman
2015
Kopciuszek
Król
2013
Grace księżna Monako
Hrabia Fernando D'Aillieres
2011
Through the Weeping Glass
Narrator (głos)
2011
Gdy budzą się demony
Honorio
2011
Mój tydzień z Marilyn
Sir Owen Morshead
2011
Anonimus
Prologue
2010
Jak zostać królem
Arcybiskup Cosmo Lang
2006
Underworld: Evolution
Alexander Corvinus
2005
Niania
Pan Wheen
2001
Gosford park
Probert
2001
Niżyński
Wacław Niżyński (głos)
2001
Pytanie do Boga
Ojciec Lavelle
2000
Gladiator
Gracchus
1999
Molokai - historia ojca Damiana
Ojciec Leonor Fouesnel
1996
Hamlet
Klaudiusz
1991
Umrzeć powtórnie
Franklyn Madson
1989
Henryk V
narrator
1988
Mała Dorrit
Artur Clennam
1988
Dziesiąty człowiek (TV)
Oszust
1982
Dzwonnik z Notre Dame (TV)
Frollo
1973
Dzień szakala
Caron
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll