PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ivan Reitman

Ivan Reitman
URODZONY: 27 październik 1946, Komárno, Czechosłowacja (obecnie Słowacja)
Filmografia
 PRODUKCJA (19)
2017
Bękarty
Producent
2017
Baywatch. Słoneczny patrol
Producent
2016
Ghostbusters. Pogromcy duchów
Producent
2014
Draft Day
Producent
2012
Hitchcock
Producent
2011
Sex story
Producent
2009
Absolwentka
Producent
2009
W chmurach
Producent
2009
Chloe
Producent
2001
Ewolucja
Producent
1998
Sześć dni, siedem nocy
Producent
1993
Dave
Producent
1989
Pogromcy duchów II
Producent
1987
Ważniaki
Producent wykonawczy
1984
Pogromcy duchów
Producent
1981
Szarże
Producent
1981
Heavy Metal
Producent
1978
Menażeria
Producent
1975
Dreszcze
Producent
 PION REŻYSERSKI (11)
2014
Draft Day
Reżyser
2011
Sex story
Reżyser
2006
Różowa Pantera
Reżyser
2006
Moja super eksdziewczyna
Reżyser
2001
Ewolucja
Reżyser
1998
Sześć dni, siedem nocy
Reżyser
1993
Dave
Reżyser
1989
Pogromcy duchów II
Reżyser
1984
Pogromcy duchów
Reżyser
1981
Szarże
Reżyser
1979
Pulpety
Reżyser
 AKTOR (1)
1984
Pogromcy duchów
Zuul / Slimer (głos)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll