PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Alexandra Maria Lara

Alexandra Maria Lara
URODZONA: 12 listopad 1978, Bukareszt
Filmografia
 AKTORKA (11)
2017
Geostorm
Ute Fassbinder
2013
Wyścig
Marlene Lauda
2013
Rush
Marlene Knaus
2012
Imagine
Eva
2012
Kołysanka pościgowa
2009
Zagadka przeznaczenia
Deirdre Rothemund
2008
Baader-Meinhof
Petra Schelm
2007
Młodość stulatka
Veronica / Laura
2007
Control
Annik Honore
2004
Upadek
Traudl Junge - osobista sekretarka Hitlera
2002
Nadzy
Annette
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll