PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

James D'Arcy

James D'Arcy
URODZONY: 24 sierpień 1975, Londyn, Anglia
Filmografia
 AKTOR (10)
2017
Pierwszy śnieg
2017
Dunkierka
2012
Atlas chmur
Rufus Sixsmith
2012
Hitchcock
Anthony Perkins
2012
Efekt domina
2011
W.E. Królewski romans
Król Edward VIII
2005
Demon: Historia prawdziwa
Richard Powell
2004
Egzorcysta: Początek
Ojciec Francis
2003
Pan i władca: Na krańcu świata
Pierwszy oficer Tom Pullings
2003
Kropka nad i
Barnaby
 MUZYKA (1)
1991
Randka na przerwie
Kompozytor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll