PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal
URODZONY: 19 grudzień 1980, Los Angeles, Kalifornia
Filmografia
 AKTOR (24)
2019
Spider-Man: Daleko od domu
Quentin Beck / Mysterio
2018
Bracia Sisters
John Morris
2018
Kraina wielkiego nieba
Jerry Brinson
2017
Life
David Jordan
2016
Zwierzęta nocy
Tony
2015
Everest
Scott Fischer
2015
Do utraty sił
Billy Hope
2014
Wolny strzelec
Louis Bloom
2013
Labirynt
Detektyw Loki
2013
Wróg
Adam + Anthony
2013
Nailed
Howard Birdwell
2012
Bogowie ulicy
Oficer Taylor
2011
Kod nieśmiertelności
Colter Stevens
2010
Książę Persji: Piaski czasu
Dastan
2010
Miłość i inne używki
Jamie Randall
2007
Transfer
Douglas Freeman
2007
Zodiak
Robert Graysmith
2005
Jarhead. Żołnierz piechoty morskiej
Anthony Swofford
2005
Dowód
Hal
2005
Tajemnica Brokeback Mountain
Jack Twist
2004
Pojutrze
Sam Hall
2002
Mila księżycowego światła
Joe Nast
2001
Donnie Darko
Donnie Darko
1991
Sułtani westernu
Danny Robbins
 PRODUKCJA (2)
2020
Relikt
Producent
2014
Wolny strzelec
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll