PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kristen Stewart

Kristen Stewart
URODZONA: 09 kwiecień 1990, Los Angeles, Kalifornia
Filmografia
 AKTORKA (21)
2016
Personal Shopper
Maureen Cartwright
2016
Śmietanka towarzyska
Vonnie
2015
American Ultra
Phoebe
2014
Motyl Still Alice
Lydia Howland
2014
Sils Maria
Valentine
2012
Saga Zmierzch: Przed świtem - cz. 2
Bella Cullen
2012
W drodze
Marylou
2012
Królewna Śnieżka i łowca
Królewna Śnieżka
2011
Saga Zmierzch: Przed Świtem - cz. 1
Bella Swan
2010
Saga Zmierzch: Zaćmienie
Bella Swan
2010
The Runaways: Prawdziwa historia
Joan Jett
2009
Saga Zmierzch: Księżyc w nowiu
Isabella Swan
2009
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
Bella Swan
2008
Co jest grane?
Zoe
2008
Saga "Zmierzch"
Bella Swan
2007
W świecie kobiet
Lucy Hardwicke
2007
Posłańcy
Jess Solomon
2007
Wszystko za życie
Tracy Tatro
2005
Zathura. Kosmiczna przygoda
Lisa Budwing
2002
Azyl
Sarah Altman
2001
Witamy w naszej dzielnicy
Sam Jennings
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll