PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marion Cotillard

Marion Cotillard
URODZONA: 30 wrzesień 1975, Paryż
Filmografia
 AKTORKA (29)
2017
Kobiety mojego życia
2017
Facet do wymiany
Marion Cotillard
2016
Sprzymierzeni
Marianne Beauséjour
2016
To tylko koniec świata
Catherine
2016
Assassin's Creed
Dr Sophia Rikkin
2016
Z innego świata
Gabrielle
2015
Mały Książę
Róża (głos)
2015
Makbet
Lady Makbet
2014
Dwa dni, jedna noc
Sandra
2013
Blood Ties
Monica
2013
Imigrantka
Ewa Cybulski
2012
Mroczny Rycerz powstaje
Miranda Tate
2012
Rust and Bone
Stéphanie
2011
O północy w Paryżu
Adriana
2011
Contagion - Epidemia strachu
Dr Leonora Orantes
2010
Incepcja
Mal
2009
Niebo nad Saharą
Marie Vallières de Beaumont
2009
Ocean przygód 3D
Żółw (głos)
2009
Nine - Dziewięć
Luisa Contini
2009
Wrogowie publiczni
Billie Frechette
2007
Niczego nie żałuję - Edith Piaf
Edith Piaf
2006
Dobry rok
Fanny Chenal
2005
Maria
Gretchen Mol
2004
Niewinność
Panna Eva
2004
Bardzo długie zaręczyny
Tina Lombardi
2003
Taxi 3
Lilly
2003
Miłość na żądanie
Sophie Kowalsky
2000
Taxi 2
Lilly Bertineau
1999
La guerre dans le Haut Pays
Julie Bonzon
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll