PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Bartosz Bieniek
URODZONY: 16 kwiecień 1980, Gdynia
Filmografia
 ZDJĘCIA (20)
2017
Droga Aszera
Zdjęcia
2017
Artysta
Zdjęcia
2017
Najpiękniejsze fajerwerki ever
Współpraca operatorska
2016
Wołyń
Operator kamery
2015
Ameryka
Zdjęcia
2015
Boniek i Platini
Operator kamery
2014
TOTART czyli odzyskiwanie rozumu
Zdjęcia
2014
Bogowie
Zdjęcia
2014
Bogowie
Operator kamery
2013
Drogówka
Operator kamery
2013
Układ zamknięty
Operator kamery
2013
Wałęsa. Człowiek z nadziei
Asystent operatora
2012
Dzień oszusta
Operator kamery
2011
Święto zmarłych
Zdjęcia
2011
Czarny czwartek. Janek Wiśniewski padł
Operator kamery
2009
Pułkownik Dąbek. Obrona Gdyni 1939
Zdjęcia
2009
Soldat
Zdjęcia
2008
Sztuka dokumentu
Zdjęcia
2007
Franka
Zdjęcia
2006
Praca dyplomowa
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
2009
Soldat
Reżyser
 AKTOR (1)
2006
Praca dyplomowa
 SCENARIUSZ (1)
2009
Soldat
Scenariusz
Opis
Studiował na Wydziale Rada i Telewizji Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach. Absolwent Realizacja Telewizyjna na Wydziale Operatorskim Szkoły Filmowej w Łodzi (2009). Autor zdjęć do filmów krótkometrażowych i dokumentalnych. Jako operator kamery współpracuje m.in. z Wojtkiem Smarzowskim.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll