PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
MENU

Bartłomiej Kotschedoff

Bartłomiej Kotschedoff
URODZONY: 04 listopad 1987, Stargard Szczeciński
Filmografia
 AKTOR (7)
2016
Historia Roja
Tadeusz Skoczylas "Kot"
2016
Bodo
Adolf Dymsza
2016
NDR
Kamil
2015
W spirali
Marek
2014
Letnie przesilenie
brat Buni
2013
Częstotliwość drgań
Wania (głos)
2012
Errata
parobek
 SCENARIUSZ (1)
2017
Atak paniki
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2018
Scroll