PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
MENU

Magdalena Popławska

Magdalena Popławska
URODZONA: 01 styczeń 1980, Zabrze
Filmografia
 AKTORKA (25)
2018
53 wojny
2017
Podatek od miłości
2017
Reakcja łańcuchowa
matka Kasi
2017
Atak paniki
2016
Jestem mordercą
Teresa Jasińska
2016
Łowcy miodu
(bohater filmu)
2015
Dół
Justyna
2015
Król życia
Norma
2014
Obietnica
Sylwia
2014
Hiszpanka
Adrianna Solska-Tekieli
2013
Wulkan
ona
2012
Dziewczyna z szafy
Anna
2011
Dół
Justyna
2011
Lęk wysokości
Ewa Janicka, żona Tomka
2010
Dwa ognie
Marta Kowalska
2010
Prosta historia o miłości
Aktorka Marta Dąbrowska
2009
Afterparty
2009
Fundacja Kultura
pani Lila
2009
Zero
kochanka pracownika firmy prezesa
2008
0_1_0
Maria
2008
Na kredyt
Wera
2007
Benek
Otylia, bratowa Benka
2007
Katia
2006
Cold Kenya
Basia
2005
Doskonałe popołudnie
Anna Knysok, narzeczona Mikołaja
 SCENARIUSZ (1)
2009
Afterparty
Współpraca scenariuszowa
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2018
Scroll