PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Katarzyna Cynke

Katarzyna Cynke
URODZONA: 11 marzec 1982, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (15)
2017
Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej
pacjentka Bożena
2016
Zaćma
Zakonnica
2015
Chemia
2013
Drogówka
Krystyna
2012
Być jak Kazimierz Deyna
pielęgniarka
2011
Pokaż kotku, co masz w środku
Aneta
2009
Dom zły
Maria Lisowska oraz Grażyna, żona Środonia
2009
Hel
Terapeutka Magda
2008
Niezawodny system
młoda Maria
2005
Parę osób, mały czas
Ludmiła
2004
Roomservice
Magda, dziewczyna Marcina
2004
Moje miejsce
dziewczyna w pociągu
2004
Spam
Monika
2002
Yin i Yang
2002
Cień teściowej
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll