PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Marcin Malatyński
URODZONY: 05 czerwiec 1976, Poznań
ZMARŁ: 13 listopad 1976 w wieku 0 lat, Warszawa
Filmografia
 PRODUKCJA (37)
2017
Wieża. Jasny dzień
Producent
2015
Kto tam?
Producent
2015
Dokument
Producent
2015
Śpiewający obrusik
Producent
2015
Płoty
Producent
2015
Luna
Producent
2015
Dni z moim tatą
Producent
2015
Kac
Producent
2014
Drugie życie
Producent
2014
Uran
Producent
2014
To byłoby coś pięknego
Producent
2014
Jutta i ja
Producent
2013
Jaskółka
Producent
2013
Król kosmosu
Producent
2013
Fuga D
Producent
2013
Alter
Producent
2013
Edward
Producent
2013
Flora i fauna
Producent
2013
Zasada piąta
Producent
2013
Jak zmniejszenie populacji chrzęszczyka złocistego wpływa na życie miłosne Pani Krystyny
Producent
2012
Ogień
Producent
2012
Koszmar
Producent
2012
Rogalik
Producent
2012
Wiosna Lato Jesień
Producent
2012
Stoliczku, nakryj się 2
Producent
2012
Stefan i Żuczek
Producent
2012
Self(less)-portrait
Producent
2012
Sygnał
Producent
2012
Pac!
Producent
2012
Ping-pong
Producent
2012
Ab ovo
Producent
2011
Kichot
Producent
2011
Barbakan
Producent
2005
A song for Rebecca
Kierownik produkcji
2005
Pociąg
Kierownik produkcji
2003
Felix
Kierownik produkcji
2003
...The water hight
Kierownik produkcji
 AKTOR (1)
2007
Aleja gówniarzy
"Tulipan"
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll