PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Amy Poehler

Amy Poehler
URODZONA: 16 wrzesień 1971, Burlington, Massachusetts
Filmografia
 AKTORKA (14)
2017
Dom wygranych
Kate Johansen
2015
Siostry
Maura Ellis
2015
W głowie się nie mieści
Radość (głos)
2013
A.C.O.D.
Sondra
2013
Skubani
Jenny (głos)
2011
Alvin i Wiewiórki 3
Eleonora (głos)
2010
Tajemniczy świat Arrietty
Homily (głos)
2009
Alvin i Wiewiórki 2
Eleonora (głos)
2007
Ostrza chwały
Fairchild Van Waldenberg
2007
Facet od WF-u
Maggie Hoffman
2004
Wredne dziewczyny
Pani George
2004
Zawiść
Natalie Vanderpark
2003
Na skróty do szczęścia
Moly Gilchrest
1999
Boski żigolo
Ruth
 PRODUKCJA (1)
2015
Siostry
Producent wykonawczy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll