PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Rob Schneider
URODZONY: 31 październik 1963, San Francisco
Filmografia
 AKTOR (12)
2016
Misiek w Nowym Jorku
Norm (głos)
2013
InAPPropriate Comedy
J.D. / Psycholog
2010
Duże dzieci
Rob Hilliard
2010
Dino mama
Dodger (głos)
2008
Nie zadzieraj z fryzjerem
Salim
2007
Wielki Stach
Big Stan
2006
Sposób na rekina czyli morska draka
Nerissa (głos)
2004
50 pierwszych randek
Ula
2004
W 80 dni dookoła świata
Hobo
2001
Zwierzak
Marvin
1999
Boski żigolo
Deuce Bigalow
1992
Kevin sam w Nowym Jorku
Cedrick, bagażowy w hotelu
 SCENARIUSZ (2)
2001
Zwierzak
Scenariusz
1999
Boski żigolo
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (1)
2007
Wielki Stach
Reżyser
 PRODUKCJA (1)
2007
Wielki Stach
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll