PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Włodek Pawlik

Włodek Pawlik
URODZONY: 04 październik 1958, Kielce
Filmografia
 MUZYKA (12)
2019
Wszystko dla mojej matki
Muzyka
2018
Kantor. Nigdy tu już nie powrócę
Muzyka
2012
Yuma
Muzyka
2012
Inny świat
Muzyka
2010
Mistyfikacja
Muzyka
2009
Rewers
Muzyka
2009
Wichry Kołymy
Muzyka
2007
Pora umierać
Muzyka
2007
Nightwatching
Muzyka
2000
Nieznana opowieść wigilijna (TV)
Muzyka
1994
Wrony
Muzyka
1994
William Shakespeare. Sonety
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll