PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Viola Davis

Viola Davis
URODZONY: 11 sierpień 1965
Filmografia
 AKTOR (25)
2018
Wdowy
2016
Legion samobójców
Amanda Waller
2014
Get on Up
Susie Brown
2014
Haker
2013
Piękne istoty
Amma
2013
The Disappearance of Eleanor Rigby: His
2013
The Disappearance of Eleanor Rigby: Her
2013
Labirynt
Nancy Birch
2013
Gra Endera
Major Gwen Anderson
2012
Won't Back Down
Nona Alberts
2011
Służące
Aibileen Clark
2011
Strasznie głośno, niesamowicie blisko
Abby Black
2010
Jedz, módl się, kochaj
Delia
2010
Całkiem zabawna historia
Dr. Eden Minerva
2010
Wybuchowa para
Dyrektor George
2009
Stan gry
Doktor Judith Franklin
2009
Prawo zemsty
Burmistrz Filadelfii
2008
Wątpliwość
Pani Miller
2008
Noce w Rodanthe
Jean
2007
Niepokój
Detektyw Parker
2002
Daleko od nieba
Sybil
2002
Antwone Fisher
Eva May
2002
Solaris
Gordon
2001
Kate i Leopold
Policjantka
2000
Traffic
Pracownik socjalny
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll