PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Will Smith

Will Smith
URODZONY: 25 wrzesień 1968
Filmografia
 AKTOR (27)
2019
Tajni i fajni
Lance (głos)
2019
Bliźniak
2019
Aladyn
2016
Ukryte piękno
Howard Inlet
2016
Legion samobójców
Deadshot
2015
Focus
Nicky
2015
Wstrząs
Dr Bennet Omalu
2014
Zimowa opowieść
2014
The American Can
John Keller
2013
1000 lat po Ziemi
Cypher Raige
2012
Faceci w czerni 3
Agent J
2010
Męska historia
Will Smith
2008
Hancock
John Hancock
2008
Siedem dusz
Ben
2007
Jestem legendą
Robert Neville
2006
W pogoni za szczęściem
Chris Gardner
2005
Hitch: Najlepszy doradca przeciętnego faceta
Alex Hitchens
2004
Rybki z ferajny
Oscar (głos)
2004
Ja, robot
Del Sponner
2003
Bad Boys II
Mike Lowrey
2003
Tupac: Zmartwychwstanie
On sam
2002
Faceci w czerni 2
Agent Jay
2001
Ali
Muhammad Ali
2000
Nazywał się Bagger Vance
Bagger Vance
1997
Faceci w czerni
J / James Edwards
1996
Dzień niepodległości
Kapitan Steven Hiller
1993
Szósty stopień oddalenia
Paul
 PRODUKCJA (10)
2014
Annie
Producent
2014
The American Can
Producent
2013
1000 lat po Ziemi
Producent
2012
A więc wojna
Producent
2010
Karate Kid
Producent
2008
Siedem dusz
Producent
2008
Sekretne życie pszczół
Producent
2008
Hancock
Producent
2006
W pogoni za szczęściem
Producent
2005
Hitch: Najlepszy doradca przeciętnego faceta
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll