PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Michael Madsen
URODZONY: 25 wrzesień 1957, Chicago
Filmografia
 AKTOR (16)
2015
Nienawistna ósemka
Joe Gage
2011
Klucz Salamandry
Rick
2010
Jądro Wieczności
(on sam)
2007
Być jak Michael Madsen
2006
Straszny film 4
Oliver
2005
Sin City: Miasto grzechu
Bob
2004
Kill Bill: Vol. 2
Budd, Grzechotnik
2003
Kill Bill
Budd / Grzechotnik
2002
Śmierć nadejdzie jutro
Damian Falco
1996
Nieugięci
Eddie Hall
1994
Wyatt Earp
Virgil Earp
1992
Wściekłe psy
Blondyn (Vic Vega)
1991
Thelma i Louise
Jimmy
1984
Urodzony sportowiec
Bartholomew 'Bump' Bailey
1983
Diner
Boogie
1983
Special Bulletin (TV)
Jimmy Lenox
 SCENARIUSZ (2)
2011
Niezwykła przeciętność
Scenariusz
2010
Jądro Wieczności
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (2)
2011
Niezwykła przeciętność
Reżyser
2010
Jądro Wieczności
Reżyser
 MONTAŻ (1)
2011
Niezwykła przeciętność
Montaż
 ZDJĘCIA (1)
2011
Niezwykła przeciętność
Zdjęcia
 PRODUKCJA (1)
2011
Niezwykła przeciętność
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll