PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Ogłoza

Krzysztof Ogłoza
URODZONY: 29 sierpień 1979, Chojnów
Filmografia
 AKTOR (14)
2016
Zaćma
Plutonowy MO
2013
Układ zamknięty
Reporter Robert
2013
Chce się żyć
Ksiądz
2011
Ki
Antoni "Anto" Miszczak
2010
Koniec świata
Crazy_Radek
2009
Handlarz cudów
Pacjent
2009
Wichry Kołymy
Mężczyzna
2008
Drzazgi
Sebastian, narzeczony Marty
2008
Jak żyć?
Kuba Gajda
2006
Cud mniemany czyli Krakowiacy i Górale
Świstos
2006
Dzień, w którym umarłem ...
2005
Wróżby kumaka
Witek, syn Aleksandry
2003
Żurek
Żołnierz
2001
Człowiek magnes
Artur
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll