PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Sławomir Sulej

Sławomir Sulej
URODZONY: 06 wrzesień 1949, Wrocław
Filmografia
 AKTOR (23)
2014
Dom opieki
Pracownik domu opieki
2014
Sąsiady
Sąsiad
2014
Antyterapia
Szczepan
2013
Pong
2013
Ziegenort
Ojciec (głos)
2011
Kac Wawa
Barman
2011
Krok w chmurach
Gienek
2010
Belcanto
Ormowiec Antoni Skrzypek
2010
Kawa w Gdańsku
2007
Bardzo krótki strajk.14 - 15 grudnia 1981 roku
2001
Pieniądze to nie wszystko
chłop na rowerze
2001
Poranek kojota
"Małpa", ochroniarz "Prezesa"
1999
Patrzę na Ciebie, Marysiu (TV)
producent
1997
Sara
Jaś
1997
Kilka chwil o Annie
1997
Kiler
Kudłaty
1995
Nic śmiesznego
pracownik domu pogrzebowego
1994
Psy 2. Ostatnia krew
Wyrek, współwięzień Franza
1993
Tu stoję...
redaktor naczelny "Gazety"
1991
Trzy dni bez wyroku
tajny współpracownik MO
1989
Wiatraki z Ranley
Barman w kantynie (nie występuje w napisach)
1988
Pomiędzy wilki
Barman w kantynie
1987
Pusta klatka
Kazek
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll