PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Józef Szymura

Józef Szymura
URODZONY: 26 lipiec 1961, Tarnowskie Góry
Filmografia
 ZDJĘCIA (17)
2012
Uwolnić motyla
Zdjęcia
2010
Kolba, na szczęście!
Zdjęcia
2010
Solidarni 2010
Zdjęcia
2009
Marsz wyzwolicieli
Zdjęcia
2008
Do wolnego świata
Zdjęcia
2008
TW "Bolek"
Zdjęcia
2007
Esencja nastroju
Zdjęcia
2007
Schronienie
Zdjęcia
2007
Wypalony
Zdjęcia
2007
Kobiety pachnące kawą i perfumami
Zdjęcia
2007
Zniewolony teatr. Kresy wschodnie
Zdjęcia
2006
Dekalog człowieka gumy
Zdjęcia
2006
Ilu masz przyjaciół...
Zdjęcia
2004
Skazane na śmierć
Zdjęcia
2004
Wszyscy o tym wiedzieli
Zdjęcia
2002
Niepotrzebny
Zdjęcia
2000
8 deko do złota
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll