PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Michał Popiel-Machnicki

Michał Popiel-Machnicki
Filmografia
 ZDJĘCIA (20)
2020
Amatorzy
Zdjęcia
2015
Agfa 1939. Podróż w czasie wojny.
Zdjęcia
2013
Czasem śnię, że latam
Zdjęcia
2012
W sprawie ducha
Zdjęcia
2011
Miłość, Europa, świat Zygmunta Baumana
Zdjęcia
2010
Planeta Kirsan
Zdjęcia
2009
Co mówią lekarze
Zdjęcia
2009
Tata zza żelaznej kurtyny
Zdjęcia
2008
Drzazga
Zdjęcia
2008
Drzazga
Operator oświetlenia
2006
Kilka fotografii
Operator kamery
2006
Pomiędzy
Zdjęcia
2006
Kto ratuje jedno życie...
Zdjęcia
2006
Na Piwnej
Zdjęcia
2006
Serce na dłoni
Współpraca operatorska
2005
Para mieszana
Zdjęcia
2001
Trzy związki
Zdjęcia
2001
Mysz
Operator oświetlenia
2001
Przez chmury
Zdjęcia
1999
Drugi pokój
Zdjęcia
 PRODUKCJA (4)
2020
Polot
Producent
2013
Czasem śnię, że latam
Producent
2011
Miłość, Europa, świat Zygmunta Baumana
Producent wykonawczy
2006
Miasto nad rzeką Czarnego Smoka
Producent
 PION REŻYSERSKI (1)
1999
20.12
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll