PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mirosław Kowalczyk

Mirosław Kowalczyk
URODZONY: 04 czerwiec 1957, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (8)
2014
Światło w sierpniu
Oświetlacz
2014
Krańcówka
Oświetlacz
2013
Żaba
Oświetlacz
2007
Bardzo krótki strajk.14 - 15 grudnia 1981 roku
Oświetlacz
2005
Dramat Drezna
Oświetlacz
2005
Nie śpij
Oświetlacz
1995
Horror w wesołych bagniskach
Oświetlacz
1994
Komedia małżeńska
Oświetlacz
 AKTOR (6)
2016
Kobiety bez wstydu
Gangster Artur Marczak
2010
Różyczka
Kelner
1993
Tajemnica trzynastego wagonu
kelner w wagonie restauracyjnym
1993
Pajęczarki
mężczyzna na przyjęciu u Bruna
1990
Armelle
pijak
1990
Historia niemoralna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll