PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Paweł II

Jan Paweł II
Filmografia
 AKTOR (21)
2015
Apartament
2013
Nasz profesor papieżem
(bohater filmu)
2013
Urodziłem się w roku 1920... Jan Paweł II w Radzyminie
(bohater filmu)
2011
Tajemnica Jana Pawła II
(bohater filmu)
2008
Jeden drugiego brzemiona noście
(bohater filmu)
2008
Świadectwo
(bohater filmu)
2007
Kraków Jana Pawła II
(bohater filmu)
2006
Zanim stąd odejdę, proszę was...
(bohater filmu)
2006
Jan Paweł II w pamięci Polaków na świecie
(bohater filmu)
2005
Jan Paweł II. Co pozostawił... w pamięci
(bohater filmu)
2000
Jan Paweł II w Ziemi Świętej
(bohater filmu)
1999
Twarzą w twarz z papieżem
(bohater filmu)
1998
Sursum corda! W górę serca!
(bohater filmu)
1998
Papież Jan Paweł II na Kubie
(bohater filmu)
1997
Papież Polak
(bohater filmu)
1996
Pontyfikat
(bohater filmu)
1996
"Nie lękajcie się". Życie i nauczanie Jana Pawła II
(bohater filmu)
1987
Odwagi, ja jestem
(bohater filmu)
1983
Credo...
(bohater filmu)
1979
Papież z Polski
(bohater filmu)
1979
Pielgrzym
(bohater filmu)
 SCENARIUSZ (1)
2006
Tryptyk rzymski
Na podstawie
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll