PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Paweł Tomaszewski

Paweł Tomaszewski
URODZONY: 16 czerwiec 1983, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (18)
2017
Zgoda
Wróbel
2016
Historia Roja
"Góral"
2014
Fragmenty
oglądający mieszkanie
2014
Książę
2012
Jelonki. Czwarty wymiar
Mickey
2012
I nic dookoła
2011
Wymyk
Paweł Kosowski "Kosa"
2011
Los numeros
Filip, członek grupy "Chroń Dziedzictwo Narodowe"
2011
W sypialni
Krzysztof
2010
Weselna Polka
Tadeusz
2010
Hotel 52
Boy hotelowy, Kuba Gwiazda
2010
Chrzest
"Wyżelowany", człowiek "Grubego"
2009
Tatarak
brydżysta
2008
Pora mroku
Zolo
2007
Środa, czwartek rano
Tomek Lasocki
2007
Środa, czwartek rano
Tomek Lasocki
2007
Mleczaki
Fabio
2006
Próba mikrofonu
Adam/ Tata Adama
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll