PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Walentyna Wojciechowska

Walentyna Wojciechowska
URODZONA: 06 październik 1940, Iwacewicze
ZMARŁA: 03 luty 1982 w wieku 41 lat,
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (117)
1982
Punkty za pochodzenie
Montaż
1982
Kreska, plama, bryła
Montaż
1982
Młodzież - LOK - technika
Montaż
1982
Przeszczepianie moczowodów u dzieci
Montaż
1982
Tak chciało się żyć
Montaż
1982
Techniki plastyczne
Montaż
1982
Wszystkie pory roku
Montaż
1981
Dajmy im szansę
Montaż
1981
Dekortykacja płuca
Montaż
1981
Ja obywatel...
Montaż
1981
Mówiący gestem
Montaż
1981
Niewidomi w społeczeństwie
Montaż
1981
Odprowadzanie jelitowe moczu
Montaż
1981
Operacyjne leczenie pęcherza
Montaż
1981
Pyelolithotomia
Montaż
1981
Uchronić Żuławy
Montaż
1980
Czas przeszły niezapomniany
Montaż
1980
Częściowe wycięcie nerki sposobem Williams'a
Montaż
1980
Hemodilucja i szew mechaniczny w resekcji żołądka
Montaż
1980
Operacja moczowodów
Montaż
1980
Operacja torbieli
Montaż
1980
Pierwsza pomoc w urazach narządu ruchu
Montaż
1980
Pobieranie osocza, czyli plazmofereza
Montaż
1980
Tobie ojczyzno
Montaż
1980
W saperskim trudzie
Montaż
1980
Wrócą chłopcy
Montaż
1980
Z honorem i chwałą
Montaż
1980
Z naszych obyczajów
Montaż
1980
Za straconą młodość
Montaż
1980
Zagrajcie nam wszystkie srebrne dzwony
Montaż
1980
Zespolenie złamania szyjki kości udowej z dostępu tylnego
Montaż
1980
Żyją wśród nas
Montaż
1979
Armia pokoju i wolności
Montaż
1979
Dwa Lipce
Montaż
1979
W moim obiektywie
Montaż
1978
Dzieje walk o dostęp do morza
Montaż
1978
Gdzie wszystko nasze się zaczęło
Montaż
1978
Ich pamięci
Montaż
1978
Na straży powietrznych granic
Montaż
1978
Nasi chłopcy
Montaż
1978
Operacja żuchwy
Montaż
1978
Organizacja obrony
Montaż
1978
Pałac w Otwocku Wielkim
Montaż
1978
Powiedz nam ojczyzno
Montaż
1978
Przywrócony życiu
Montaż
1978
Walka o szkołę polską w zaborach
Montaż
1978
Wizyta nad Tybrem
Montaż
1978
Wkład Polski w rozgromieniu III Rzeszy
Montaż
1978
Zasady obrony
Montaż
1978
Żołnierska piosenka
Montaż
1978
Żołnierski rapsod
Montaż
1977
Aleksander Zawadzki
Montaż
1977
Działanie czołgu podczas natarcia
Montaż
1977
Epifizektomia i tylne usztywnienie kręgosłupa z rozwórką Harringtona w leczeniu skoliozy
Montaż
1977
Górnicze przenośniki taśmowe
Montaż
1977
Kopalnia odkrywkowa węgla brunatnego
Montaż
1977
List
Montaż
1977
Na przykład filmistor
Montaż
1977
Niedopałek papierosa
Montaż
1977
Odnerwianie nadnercza
Montaż
1977
Operacja guza przysadki mózgowej
Montaż
1977
Paweł Finder
Montaż
1977
Polacy w rewolucji październikowej
Montaż
1977
Port lotniczy Warszawa
Montaż
1977
Praca bojowa stacja Jantar-M2
Montaż
1977
Próba życia - Boy Żeleński
Montaż
1977
Przerwana pieśń...
Montaż
1977
Przewrót majowy
Montaż
1977
Sprzęt rehabilitacyjny dla inwalidów
Montaż
1977
Sympatektomia lędźwiowa
Montaż
1977
Szkolenie ogniowe w pododdziałach czołgów
Montaż
1977
Twardówkowa rekonstrukcja kąta przesączania
Montaż
1977
Współczesne środki rażenia
Montaż
1977
Wszczepianie soczewek wewnatrzgałkowych
Montaż
1977
Z tradycji przyjaźni polsko-rosyjskiej
Montaż
1977
Za drutami
Montaż
1977
Zasada działania transformatora jednofazowego
Montaż
1977
Zastosowanie szwów Juvara w prostaktomii
Montaż
1977
Zewnętrzne dociskowe zespolenie kości
Montaż
1977
Znaczenie znajomości uzbrojenia czołgu
Montaż
1977
Taśmociągi Poltegoru
Montaż
1977
Kopex eksporterem maszyn i urządzeń górniczych
Montaż
1976
Bałtycka wachta
Montaż
1975
Akcja ratownicza na lotnisku
Montaż
1975
Czy NATO inne?
Montaż
1975
Dyscyplina ubiorcza
Montaż
1975
Kowpakowcy
Montaż
1975
Marszałek Michał Żymierski
Montaż
1975
Pierwsza pomoc przy oparzeniach
Montaż
1975
Racjonalna gospodarka paliwami płynnymi w wojsku
Montaż
1975
Szkolenie załóg śmigłowcowych w wykonaniu lotów w terenie górzystym
Montaż
1975
Uwaga niewybuchy
Montaż
1975
W służbie pokoju
Montaż
1975
Z podróży po Szwecji
Montaż
1975
Zasady szkolenia w lotach koszących
Montaż
1975
Zurt
Montaż
1975
Apel zwycięstwa
Montaż
1975
Kopex w Ameryce Południowej
Montaż
1975
Polacy w paradzie zwycięstwa
Montaż
1974
Miasto moje Warszawa
Montaż
1974
Miłe złego początki
Montaż
1973
Budowlani
Montaż
1973
Oto Chile
Montaż
1973
Rodeo
Montaż
1973
Z podróży po Iraku
Montaż
1973
Z podróży po Syrii
Montaż
1973
Z wędrówek po Libanie
Montaż
1973
Rybex w Peru
Montaż
1973
U stóp Karakorum
Montaż
1972
Khiangyang Kish znaczy Góra Narożna
Montaż
1970
Pamiętamy Lenina
Montaż
1970
Republika
Montaż
1970
Żołnierze
Montaż
1970
Tagebuch. Dziennik dr Hansa Franka
Montaż
1968
Czerwony - rewolucyjny - warszawski
Montaż
1968
Pamięć tamtych dni
Montaż
1968
Przez granicę
Montaż
 PION REŻYSERSKI (3)
1973
Idziem do Ciebie ziemio...
Współpraca
1973
Opowieść o człowieku, który wykonał 552% normy
Współpraca
1971
Bracia
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll