PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Łochwicki

Marek Łochwicki
URODZONY: 16 marzec 1948, Gdańsk
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (18)
2009
Człowiek ze złotym obiektywem
Producent
2008
Jeden drugiego brzemiona noście
Producent
2007
Ballada o prawdziwym kłamstwie
Producent
2006
Wspomnienie o "Bim-Bomie"
Producent
2005
Konfrontacja
Producent
1999
Dwa ołtarze, dwie pielgrzymki. Polacy 87/99
Producent
1999
Święta matka Kinga
Producent
1999
Od opozycji do władzy
Producent
1996
Krzyżacy C.D.
Producent
1996
Powrót
Producent
1996
Świat Bałtyku
Producent
1993
Ślad na lodzie
Kierownik produkcji
1992
Polonica arktyczne
Kierownik produkcji
1992
Sołowki - Ziemia obiecana - Ziemia przeklęta
Kierownik produkcji
1992
Spotkanie z ziemią Franciszka Józefa
Kierownik produkcji
1991
Nie będzie zapomniany. Kazimierz Brandys. Paryż 1991
Kierownik produkcji
1988
Ballada o strajku
Kierownik produkcji
1988
Inny sierpień
Kierownik produkcji
 PION REŻYSERSKI (1)
1996
Podróże Olgi T.
Współpraca
Opis
Producent bądź koproducent filmów dokumentalnych (m.in. "Powrót", "Ślad na lodzie", "Krzyżacy C. D.").
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll