PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Grzegorz Siwicki

Grzegorz Siwicki
Filmografia
 ZDJĘCIA (6)
2013
Współpracowałem z TW "Ewa Max"
Operator kamery
2013
Bard
Zdjęcia
2013
Współpracowałem z TW "Ewa Max"
Operator kamery
2012
Nasz Vaszek. O sile bezsilnych
Zdjęcia
2011
Golfista
Zdjęcia
2011
Piosenka z kluczem
Zdjęcia
 DŹWIĘK (3)
2013
Współpracowałem z TW "Ewa Max"
Dźwięk
2013
Współpracowałem z TW "Ewa Max"
Dźwięk
2011
Piosenka z kluczem
Dźwięk
 MONTAŻ (3)
2013
Bard
On-line
2010
Grudzień 70. Interesy władzy
Montaż
2010
Zdarzenie Performance Spotkanie Meeting 02.07.2008
Montaż
 ANIMACJA (1)
2014
Gra o wolność. Ocalone taśmy
Animacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll