PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Piotr Weychert
URODZONA: 27 kwiecień 1959, Łódź
Filmografia
 PRODUKCJA (59)
2014
Zaufany Piłsudskiego
Producent
2013
Współpracowałem z TW "Ewa Max"
Producent
2013
Bard
Producent
2013
Mój przyjaciel wróg
Producent
2013
Współpracowałem z TW "Ewa Max"
Producent
2012
Nasz Vaszek. O sile bezsilnych
Producent
2011
Golfista
Producent
2011
Piosenka z kluczem
Producent
2011
Wszyscy jesteśmy wymyśleni
Producent
2010
Bronisław Huberman czyli zjednoczenie Europy i skrzypce
Producent
2010
Grudzień 70. Interesy władzy
Producent
2010
Zdarzenie Performance Spotkanie Meeting 02.07.2008
Producent
2009
Upadek Imperium
Producent
2009
Mury runą
Producent
2009
Ventzki. Dzieci sprawców, dzieci ofiar
Producent
2008
Grupy oporu
Producent
2008
Koniec podróży
Producent
2008
Niedokończona historia. Marzec '68
Producent
2008
Depresja mon amour
Producent
2007
50 lat warszawskiej jesieni. Mam to zagrać, maestro?
Producent wykonawczy
2007
Solidarność walcząca
Producent
2007
Ropcio
Producent
2007
Kama
Producent
2007
Krakowianin z Paryża
Producent
2007
Zbigniew Dłubak. Postrzegając
Producent
2007
50 lat warszawskiej jesieni. Mam to zagrać Maestro?
Producent wykonawczy
2006
Tygodnik Solidarność
Producent
2006
Dziękujemy za solidarność
Producent
2006
Niepokorni
Producent
2006
Zabić w sobie nienawiść
Producent
2005
Świat i Solidarność
Producent
2005
Dwie szuflady
Producent
2005
Chłopak i dziewczyna
Producent
2005
Xięcia Testament Wschodni
Producent
2005
Dialog z Księdzem Tischnerem
Producent
2005
Eldorado. Polowanie na legendę. Notatki z wyprawy Jacka Pałkiewicza
Producent
2005
Solidarność. Jak zerwaliśmy żelazną kurtynę. Cz. 2
Producent
2004
Z Gdańska do Europy
Producent
2004
Pseudonim Jan Nowak
Producent
2002
Dwanaście lat po
Producent
2002
Tajne taśmy SB
Producent
2001
Marzec '68. Milicyjny zapis
Producent
2001
Dlatego zrobiłem film
Producent
2001
Marzec '68 - milicyjny zapis
Producent
2001
Marzec '68. Milicyjny zapis
Producent
2001
Dintojra i pojednanie
Producent
2000
Na podobieństwo Jacka
Producent
2000
Kronika przerwanego kongresu
Producent
2000
Za waszą i naszą
Producent
2000
Cień. Wspomnienie o Jerzym Gieroyciu
Producent
2000
Kolumbowie w kolorze feldgrau
Producent
1999
Tamtego 1989 roku
Producent
1999
Dowody na istnienie Hanny K.
Producent
1998
Sprawa pułkownika Kuklińskiego
Producent
1998
Poszukiwany: Ryszard Kapuściński
Producent
1998
Jacka Pałkiewicza zapiski z wyprawy do źródeł Amazonki
Producent
1998
Pociąg do Wiednia
Producent
1998
Ocalone w wyobraźni
Producent
1997
Polska w imperium GRU i KGB
Producent
 ZDJĘCIA (11)
2008
Koniec podróży
Zdjęcia
2008
Bunt na Łodzi
Zdjęcia
2007
Krakowianin z Paryża
Zdjęcia
2007
Zbigniew Dłubak. Postrzegając
Zdjęcia
2005
Świat i Solidarność
Zdjęcia
2001
Dintojra i pojednanie
Zdjęcia
2000
Za waszą i naszą
Zdjęcia
2000
Cień. Wspomnienie o Jerzym Gieroyciu
Zdjęcia
1996
Pogrom. Kielce - 4 lipca 1946 r.
Zdjęcia
1995
Opowieść o Wolnej Europie
Zdjęcia
1990
Kosmopolak
Współpraca operatorska
 PION REŻYSERSKI (9)
2010
Zdarzenie Performance Spotkanie Meeting 02.07.2008
Reżyser
2007
Zbigniew Dłubak. Postrzegając
Reżyser
1999
Henio
Reżyser
1997
Wiza życia
Reżyser
1997
Wizy życia
Reżyser
1996
Pogrom. Kielce - 4 lipca 1946 r.
Współpraca
1989
Lebenstein
Reżyser
1989
Spotkanie w pracowni
Reżyser
Natchniony i młody był
Reżyser
 SCENARIUSZ (4)
2010
Zdarzenie Performance Spotkanie Meeting 02.07.2008
Scenariusz
2007
Zbigniew Dłubak. Postrzegając
Scenariusz
2005
Chłopak i dziewczyna
Scenariusz
1996
Pogrom. Kielce - 4 lipca 1946 r.
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll