PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Joanna Jaworska
Filmografia
 SCENOGRAFIA (5)
1979
Na Boże Narodzenie
Scenografia
1979
Elegia
Scenografia
1979
W Wigilię Bożego Narodzenia
Scenografia
1979
Mój kochany zapytał mnie...
Scenografia
1978
Cisza wieczorna
Scenografia
 SCENARIUSZ (4)
2008
Rozmowy przy stole. Kuchnia polska
Scenariusz
2006
Szafa polska 1945-1989
Scenariusz
1997
Dla kogo Wisła płynie?
Scenariusz
1979
Powrót
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (4)
2013
Bard
Współpraca
2008
Rozmowy przy stole. Kuchnia polska
Reżyser
2006
Szafa polska 1945-1989
Reżyser
1997
Dla kogo Wisła płynie?
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll