PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anna Kowarska

Anna Kowarska
URODZONA: 25 sierpień 1946, Lublin
ZMARŁA: 05 sierpień 2010 w wieku 63 lat,
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (16)
2007
Ranczo Wilkowyje
Dekorator wnętrz
2006
Polisz kicz projekt..kontratakuje
Scenografia
2005
Legenda
Scenografia
2000
Córka konsula
Scenograf (Production Designer)
1992
Sprawa kobiet
Dekorator wnętrz
1991
Femina
Dekorator wnętrz
1991
Odjazd
Dekorator wnętrz
1990
Korczak
Dekorator wnętrz
1990
Europa, Europa
Dekorator wnętrz
1989
300 mil do nieba
Dekorator wnętrz
1988
Chichot Pana Boga
Scenografia
1988
Chichot Pana Boga
Dekorator wnętrz
1987
Pusta klatka
Dekorator wnętrz
1984
Ceremonia pogrzebowa
Dekorator wnętrz
1981
"Anna" i wampir
Dekorator wnętrz
1981
Biłek (TV)
Dekorator wnętrz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll