PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kamila Pściuk-Gogolewska

Kamila Pściuk-Gogolewska
URODZONA: 21 lipiec 1979, Łódź
Filmografia
 SCENOGRAFIA (22)
2014
To jest jak sen
Kostiumy
2014
Pirate Jenny
Kostiumy
2014
Do ciebie szłem
Kostiumy
2014
Absinthe
Kostiumy
2014
The Barman & the Dancer
Kostiumy
2014
Paluch
Kostiumy
2014
Capri Fischer
Kostiumy
2014
Próba
Kostiumy
2014
Lalka
Kostiumy
2014
Blue Velvet
Kostiumy
2012
Październik
Scenografia
2012
Miłość
Kostiumy
2012
Niespodzianka
Kostiumy
2012
O miłości
Kostiumy
2012
Zagrożenie
Kostiumy
2012
Podejrzliwość
Kostiumy
2011
Freuden - Abteilung
Scenografia
2010
Plama
Scenografia
2009
Wróżka zębuszka
Scenografia
2009
Modest
Dekorator wnętrz
2009
Wróżka zębuszka
Kostiumy
2009
Dzieci Ireny Sendlerowej
Asystent kostiumografa
 AKTORKA (1)
2004
Ćma
Opis
Absolwentka historii sztuki na Uniwersytecie Łódzkim (2003). Autorka scenografii i kostiumów do wielu etiud filmowych.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll