PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jakub Kossakowski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (20)
2009
Nigdy nie mów nigdy
I Asystent reżysera, II Reżyser
2009
I pół (Tv)
Asystent reżysera
2008
Kochaj i tańcz
Współpraca
2008
Nobel dla przyszłości
Reżyser
2007
Między złem a złem
Reżyser
2007
Teczka
Reżyser
2006
Drugie podejście
Reżyser
2006
Próba marzeń
Reżyser
2005
Pociąg
Reżyser
2005
Zrobisz to dla mnie?
Reżyser
2005
A co zrobimy z Tobą?
Reżyser
2005
Ile znasz słów o życiu?
Reżyser
2004
Gry miłosne
Reżyser
2004
Przerżnąć sprawę
Reżyser
2004
Simpatico
Reżyser
2004
Ciężka noc
Reżyser
2003
Słodko-kwaśny
Reżyser
2003
Co by było gdyby...?
Reżyser
2003
Impas
Reżyser
2003
Zawodowcy
Reżyser
 SCENARIUSZ (15)
2008
Nobel dla przyszłości
Scenariusz
2007
Między złem a złem
Scenariusz
2007
Teczka
Scenariusz
2006
Drugie podejście
Scenariusz
2006
Próba marzeń
Scenariusz
2005
Pociąg
Scenariusz
2005
Zrobisz to dla mnie?
Scenariusz
2005
A co zrobimy z Tobą?
Scenariusz
2005
Ile znasz słów o życiu?
Scenariusz
2004
Gry miłosne
Scenariusz
2004
Przerżnąć sprawę
Scenariusz
2004
Simpatico
Scenariusz
2003
Słodko-kwaśny
Scenariusz
2003
Co by było gdyby...?
Scenariusz
2003
Impas
Scenariusz
 MONTAŻ (3)
2005
Zrobisz to dla mnie?
Montaż
2005
A co zrobimy z Tobą?
Montaż
2003
Zawodowcy
Montaż
 DŹWIĘK (1)
2003
Zawodowcy
Dźwięk
 AKTOR (1)
2005
A co zrobimy z Tobą?
Opis
Absolwent Wydziału Reżyserii Szkoły Filmowej w Łodzi (2007). Twórca etiud oraz filmów dokumentalnych. M.in. takich jak "Impas" czy też "Goliat".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll