PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Eugeniusz Ignaciuk

Eugeniusz Ignaciuk
URODZONY: 19 lipiec 1928, Rudnik
ZMARŁ: 28 grudzień 1991 w wieku 63 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (11)
1990
Niezwykłe przygody pluszowych misiów
Zdjęcia
1986
Awantura z kukułką
Zdjęcia
1986
Pożegnalny bal
Zdjęcia
1986
Uciążliwy sąsiad
Zdjęcia
1981
Do widzenia Ziemio
Zdjęcia
1981
Pechowe lądowanie kosmiczków
Zdjęcia
1979
Pejzaż
Zdjęcia
1979
Colargol i cudowna walizka
Zdjęcia
1978
Colargol zdobywcą kosmosu
Zdjęcia
1976
Colargol na Dzikim Zachodzie
Zdjęcia
1971
Figurynki z saskiej porcelany
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (7)
1990
Niezwykłe przygody pluszowych misiów
Reżyser
1986
Leśny strumyk
Reżyser
1981
Do widzenia Ziemio
Reżyser
1981
Pechowe lądowanie kosmiczków
Reżyser
1979
Colargol i cudowna walizka
Reżyser
1978
Colargol zdobywcą kosmosu
Reżyser
1976
Colargol na Dzikim Zachodzie
Reżyser
 SCENARIUSZ (2)
1990
Niezwykłe przygody pluszowych misiów
Scenariusz
1986
Leśny strumyk
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll