PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anna Kiljańska

Anna Kiljańska
Filmografia
 SCENOGRAFIA (14)
2005
Wróżby kumaka
Kostiumy
2002
Ostatnia kryjówka
Kostiumy
1995
"Chodźmy kraść na górach ogień. Mniej nie warto" Kazimierz Wierzyński 1894-1969
Kostiumy
1995
"Chmury nad nami rozpal w łunę". Julian Tuwim 1894-1953
Kostiumy
1995
"Alarm". Antoni Słonimski 1895-1976
Kostiumy
1995
Szaleńcy, wzrośniem kiedyś kłosami wolności". Jan Lechoń 1899-1956
Kostiumy
1995
"Alarm". Antoni Słonimski 1895-1976
Kostiumy
1995
"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980
Kostiumy
1995
"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980
Kostiumy
1995
"Chodźmy kraść na górach ogień. Mniej nie warto" Kaziemierz Wierzyński 1894-1969
Kostiumy
1995
"Chmury nad nami rozpal w łunę". Julian Tuwim 1894-1953
Kostiumy
1995
Szaleńcy, wzrośniem kiedyś kłosami mądrości. Jan Lechoń 1899-1956
Kostiumy
1995
"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980
Kostiumy
1994
Młodość winna być nagła i ostra jak klinga!
Kostiumy
 PION REŻYSERSKI (2)
2002
W kogo ja się wrodziłem
Współpraca
1993
Pierścionek z Orłem w Koronie
Asystent reżysera
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll