PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Leszek Nartowski

Leszek Nartowski
URODZONY: 17 maj 1931, Zamość
ZMARŁ: 26 październik 1977 w wieku 46 lat, Łódź (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (11)
1979
Colargol i cudowna walizka
Zdjęcia
1978
Colargol zdobywcą kosmosu
Zdjęcia
1976
Colargol na Dzikim Zachodzie
Zdjęcia
1969
Wiatr
Zdjęcia
1969
Kundelek
Zdjęcia
1965
Kwartecik
Zdjęcia
1965
Maluch
Zdjęcia
1965
Miejsce
Zdjęcia
1964
Plaża
Zdjęcia
1963
Klient nasz pan
Zdjęcia
1959
Pyza
Zdjęcia
 INNE (1)
1964
Plaża
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll