PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Załuski

Zbigniew Załuski
URODZONY: 31 lipiec 1926, Kiwerce na Wołyniu
ZMARŁ: 05 marzec 1978 w wieku 51 lat, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (5)
1974
Drogi do ojczyzny
Scenariusz
1970
Legenda
Scenariusz
1969
Między wrześniem a majem
Scenariusz
1966
Przerwana podróż
Scenariusz
1964
Na piastowskim szlaku
Scenariusz
 INNE (4)
1974
Drogi do ojczyzny
Komentarz
1973
Pochód
Komentarz
1969
Między wrześniem a majem
Komentarz
1961
Aby kwitło życie
Komentarz
 PION REŻYSERSKI (1)
1969
63 dni
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll