PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Paweł Deliś
URODZONY: 20 czerwiec 1968, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (58)
2013
Kochani recydywiści
Montaż
2012
Maestro Rodziński
Montaż
2012
Przeżyjmy to jeszcze raz
Montaż
2012
Bezsenność
Montaż
2011
Tak było...
Montaż
2010
Zestrzelony nad Czechosłowacją
Montaż
2010
Czekając na sobotę
Montaż
2009
Stół...
Montaż
2009
Atak Hitlera na Polskę. Jak rozpoczęła się II wojna światowa
Montaż
2009
Hotel Polski
Montaż
2008
Szofer z maturą
Montaż
2007
Historia pewnej przyjaźni...
Montaż
2007
1000 X Solidarność
Montaż
2007
Czas przeszły niezapomniany
Montaż
2006
Opowieść o trzech paniach Potockich
Montaż
2006
Trwajcie mocni w wierze
Montaż
2006
Profesor Stefan Swieżawski
Montaż
2006
Szkoła podstawowa czyli wykształciuchy
Montaż
2006
Osobliwości starego Krakowa
Montaż
2006
Masz już to?
Montaż
2005
Jeszcze cię kocham
Montaż
2005
Pijane dzieci
Montaż
2005
Ostatni świadek
Montaż
2004
Sen
Montaż
2004
Z tej i z tamtej strony
Montaż
1999
Polski Rzym Polski Watykan
Montaż
1998
We Lwowie 1939-1945
Montaż
1998
Kronikarz. Rzecz o Bolesławie Prusie
Montaż
1998
To ja, Antoni...
Montaż
1998
Amulety i definicje czyli szkic do portretu Jerzego Ficowskiego
Montaż
1998
To jednak byłam ja!
Montaż
1998
Ktoś pamięta moje imię
Montaż
1998
In articulo mortis. Alina Szapocznikow 1926-1973
Montaż
1997
Odejścia, powroty...
Montaż
1997
Linczowski!
Montaż
1997
Prawdziwa historia nie chcianych pomników
Montaż
1997
Tygrys
Montaż
1996
Żebraczka droga Zofii Lewandowskiej
Montaż
1996
Rudy, Alek, Zośka
Montaż
1996
...nie zostałem twórcą...
Montaż
1996
...Podejdź do płota...
Montaż
1996
Tao i kormorany
Montaż
1995
Balkony
Montaż
1995
Dyskretny urok salonów polskich poza Paryżem
Montaż
1995
Hatif
Montaż
1995
Prawdziwe życie
Montaż
1995
Dyskretny urok salonów polskich poza Paryżem
Montaż
1995
Dyskretny urok salonów polskich w Paryżu
Montaż
1995
Świetliki nad Krakowem
Montaż
1995
Dziennikarka. Ewa Berberyusz
Montaż
1995
Dyskretny urok salonów polskich w Paryżu
Montaż
1994
Ułan Batalionu "Zośka". Jan Rodowicz Anoda
Montaż
1994
Jestem ostatnia
Montaż
1994
I powiesz- jestem
Montaż
1994
I powiesz - jestem
Montaż
1994
Kieślowski spotyka Wendersa
Montaż
1993
Testament
Montaż
1989
Katarzyna Kobro rzeźbiarka
Montaż
 PION REŻYSERSKI (2)
2012
Być jak Kazimierz Deyna
Making Of - reżyser
1995
Jedno życie. Eva Hoffman
Reżyser
 DŹWIĘK (1)
2013
Kochani recydywiści
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll