PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Daria Trafankowska

Daria Trafankowska
URODZONA: 05 styczeń 1954, Poznań
ZMARŁA: 09 kwiecień 2004 w wieku 50 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTORKA (19)
2000
Wyrok na Franciszka Kłosa (TV)
bufetowa
1995
Tato
doktor Małgorzata Piotrowska
1994
Polska śmierć
żona Roberta
1991
Życie za życie. Maksymilian Kolbe
matka Kolbego
1991
Koniec gry
Anka, siostra Janusza
1990
Ucieczka z kina "Wolność"
Jurczyk, pani z kuratorium
1989
Słodkiego, miłego życia
Krysia
1989
Kraj świata
widząca cud
1986
Inna wyspa
siostra Klara
1986
Cudowne dziecko
matka
1983
Niedzielne igraszki
pani z ZMP
1981
Bołdyn
Elka
1980
Smak wody
sprzątaczka
1980
Pruski oficer
1979
Noc poślubna w biały dzień
Małgosia Biernacka
1978
Roman i Magda
Wieśka
1978
Spirala
siostra szpitalna
1977
Coś za coś
Nowo przyjęta asystentka Anny
1977
Zdjęcia próbne
Anka Karaszkiewicz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll