PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Stawowczyk

Krzysztof Stawowczyk
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (53)
2009
Czuwajcie
Zdjęcia
2007
Szymon z Lipnicy
Zdjęcia
2006
Kapelan "Ognia"
Zdjęcia
2002
Himilsbach. Prawdy, bujdy, czarne dziury
Współpraca operatorska
1999
Imię moje Kinga
Zdjęcia
1999
Lot
Zdjęcia
1999
Leśna rodzina
Zdjęcia
1998
Jest taki człowiek...
Zdjęcia
1997
Nagroda
Zdjęcia
1996
Zapatrzenie
Zdjęcia
1995
Szewska pasja
Zdjęcia
1994
...i rozpakowali walizki
Zdjęcia
1994
Wiktora Zina trzeciego świata opisywanie
Zdjęcia
1994
Ten krakowski kazimierz
Zdjęcia
1994
Osada na surowym korzeniu
Zdjęcia
1994
Wiktora Zina trzeciego świata opisanie
Zdjęcia
1994
Hrubieszów
Zdjęcia
1993
Tuczempy
Zdjęcia
1988
Praca z koniem skoczkiem
Zdjęcia
1987
Bezpieczny trening w kajakarstwie
Zdjęcia
1987
Kolarstwo torowe
Zdjęcia
1987
Opieka weterynaryjna nad koniem sportowym
Zdjęcia
1987
Piłka wodna-nauczanie początkowe
Zdjęcia
1987
Technika i taktyka w hokeju halowym
Zdjęcia
1987
Tenis-organizacja treningu serwisowego
Zdjęcia
1987
Tenis-serwis płaski
Zdjęcia
1987
Tenis-serwis ścięty (liftowany)
Zdjęcia
1986
Przeprowadzka
Zdjęcia
1986
XXXV lat
Zdjęcia
1984
Ażiotaż biletów na czas
Zdjęcia
1983
Judo-Katame no kata
Zdjęcia
1981
ZNAKI
Zdjęcia
1981
Posąg
Zdjęcia
1981
Polska kronika Non-Camera Nr 1
Zdjęcia
1981
Polska kronika Non-Camera Nr 2
Zdjęcia
1981
Fotoptak
Zdjęcia
1981
Tragedia królewicza duńskiego Hamleta Wiliama Szekspira
Zdjęcia
1981
Bogusławice
Zdjęcia
1981
Polska-kraj kongresów
Zdjęcia
1981
Łańcut
Zdjęcia
1981
Piknik
Zdjęcia
1981
Polska - kraj kongresów
Zdjęcia
1980
Wiosna
Zdjęcia
1979
Cinema Verite
Zdjęcia
1979
Recepta
Zdjęcia
1979
Co widzimy po zamknięciu oczu i co słyszymy po zatkaniu uszu
Zdjęcia
1979
Ostry film zaangażowany
Zdjęcia
1979
Sexi Lola automatic
Zdjęcia
1979
Refleksy
Zdjęcia
1979
Okno
Zdjęcia
1978
Dolina tradycji
Zdjęcia
1978
Weekend w Polsce
Zdjęcia
1978
Copyright film polski MCMLXXVI
Współpraca operatorska
 PION REŻYSERSKI (9)
1988
Kolarstwo przełajowe
Reżyser
1987
Kolarstwo torowe
Reżyser
1987
Piłka wodna-nauczanie początkowe
Reżyser
1987
Skok w dal
Reżyser
1987
Technika i taktyka w hokeju halowym
Reżyser
1986
Hokej na trawie. Taktyka. Cz. 1 i 2
Reżyser
1986
Trójskok
Reżyser
1985
Hokej na trawie.CzI
Reżyser
1983
Judo-Katame no kata
Reżyser
 SCENARIUSZ (3)
1988
Kolarstwo przełajowe
Scenariusz
1987
Kolarstwo torowe
Scenariusz
1987
Technika i taktyka w hokeju halowym
Scenariusz
 MUZYKA (1)
1979
Refleksy
Muzyka
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (1979). Autor zdjęć i twórca filmów dokumentalnych.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll