PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bernard Krawczyk

Bernard Krawczyk
URODZONY: 20 maj 1931, Podłęże Szlacheckie
Filmografia
 AKTOR (9)
2014
Ostatni walc
Hrabia Wisnietzky
2011
Śląsk według Bieniasza
2010
Laura (TV)
Ksiądz
2008
Blady jeździec
Stary Kowboj
1984
Pętla dla obcego
1979
Elegia
Królik
1976
Ptaki ptakom
kolejarz Paruzel
1976
Ptaki, ptakom...
kolejarz Paruzel
1969
Sól ziemi czarnej
Dominik Basista
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll