PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bartłomiej Maj

Bartłomiej Maj
URODZONY: 15 styczeń 1967, Lublin
Filmografia
 ZDJĘCIA (14)
1997
Poprzez Jezioro
Zdjęcia
1991
Skarga
Współpraca operatorska
1990
Sabou
Zdjęcia
1990
Dowodów brak
Zdjęcia
1990
Dobranek
Zdjęcia
1990
Discontinuity
Zdjęcia
1990
Discontinuity
Operator oświetlenia
1989
Elegia dla jednej pani
Zdjęcia
1989
Ciemności kryją Ziemię
Zdjęcia
1989
Łódź, lipiec 1989
Operator kamery
1989
Łódź fabryczna
Zdjęcia
1988
Narkotyczny zastrzyk
Zdjęcia
1988
Wszystko jest na ostrzu noża
Współpraca operatorska
1988
Birbant czyli szczęśliwe chwile Julusia Ś.
Operator kamery
 PION REŻYSERSKI (3)
1990
W sercu Europy 50 lat potem
Współpraca
1990
Thanatos
Współpraca
1988
Narkotyczny zastrzyk
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll