PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bogusława Pawelec

Bogusława Pawelec
URODZONA: 22 czerwiec 1954, Gdańsk
Filmografia
 AKTORKA (20)
2019
Nic nie ginie
matka Klaudii
2019
Smak pho
babcia Grażyna
2012
Konstrukcja własna
2010
Bez nadawcy
Matka
2005
Bracia
2004
Tajemnica kwiatu paproci
Dyrektorka przedszkola
1997
Mamo, czy kury potrafią mówić?
mama
1995
Gracze
Fred
1991
Filemon i przyjaciele
(głos)
1990
Przeklęty pistolet
1990
Znaki
1990
Znaki
1986
Cudowne dziecko
dziennikarka
1983
Seksmisja
Emma
1982
Bluszcz
1982
Gry i zabawy
Zuza, koleżanka Darka
1981
Zderzenie
pielęgniarka
1981
Przypadek
Czuszka
1979
Bezpośrednie połączenie
kochanka Woźniaka
1977
Gorączka mleka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll